(ФОТО) Собирот на ВМРО-ДПМНЕ во бројка колку 2 колони на СДСМ!

0
1531

Сликата која што ја објавуваме во продолжение е направена од само колони на СДСМ, од Аеродром и К.Вода и од граѓани само од Струмица,Прилеп и Битола. Што значи дека според оваа фотографија целокупната бројка на народот кој се во бачилото на Груевски изнесува само 20%. Ова е само уште една споредба за вкупниот број на присутни во Понеделникот вечерта пред триумфалната порта во бачилото на ВМРО-ДПМНЕ и Груевски.

11330056_10206597793612503_608794743_o

 

На следната слика каде според анализите се стаписани по 4-ца вмродпмневци на м2, што значи дека бројката неможе да биде поголема од 20.000 и покрај сите уцени и закани со сендвичи и сокови.

11256532_10206597807932861_958053213_n

А еве го слободарскиот марш на опозицијата и лидерот на СДСМ Зоран Заев како и фантастичната достигната бројка од преку 117.000 граѓани кој своеволно беа собрани пред стожерот на режимот владата на Р.Македонија.

11275595_10206597810452924_1219568966_n