(ФОТО) СКРИЕНИ СЕКС ПОРАКИ ВО НАЈНОВАТА РЕКЛАМА НА МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ – Порака до Македонците: Престанете да мастурбирате, фатете си дечко или девојка и почнете да се сексате?!

0
2081

Путето напупено, младичот мерка отпозади, се смејуркаат и се погледнуваат во очи и поглед уџими доџими. Пораката – СЕ Е ПОДОБРО ВО ПАР!

Се прашуваме како ли ќе биде слоганот ако од Телеком промовираат групен пакет?!

makedonskitelekomseks2