(ФОТО) СКАНДАЛ: Црвениот крст дели продукти со изминат рок на настраданите од поплавата!?

0
1665

Еве ја хуманитарната помош која ја делат партизираните криминалци на “ЦРВЕНИОТ КРСТ”.

Синоќа на населението од поплавените подрачја поделени се пакети во кои има продукти со изминат рок… 🙁

13901557_1588916201410839_7957570951733645984_n 13912519_1588916181410841_1063334283918744054_n

Фејсбук статус на Аднан Џафероски