(ФОТО) СКАНДАЛ: Првиот училишен ден на ќерката на Груевски го сликал владиниот официјален фотограф?!

0
1161

Првиот училишен ден на ќерката на лидерот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски денеска во основното училиште Кочо Рацин, како што тврдат за Либертас извори од училиштето, го сликал фотографот на владата кој е вработен да ги слика активностите на владата на Р. Македонија.sofija-640x337

Фотографиите кои денеска тој ги снимил потоа осамнаа на провладините медиуми.
Нејасно е зошто владин фотограф слика приватен настан во време кога треба да биде на работа, пред се поради тоа што првиот училишен ден на ќерката на Груевски нема никаква врска со владини активности.