(ФОТО) СИТЕ ЛИГАВИ ЧОВЕЧКИ ОСОБИНИ НА ЕДНА ФОТКА И ВИСТИНСКОТО ЗНАЧЕЊЕ НА ДЕФИНИЦИЈАТА ЛИГАВ ЦРВ!

0
2105

Откако не доби пратенички мандат од страна на СДСМ од дијаспората и откако не доби владина функција и откако го откачија за МЕПСО неодамна битолчанецот Зоран Ивановски кој живее и работи во САД започна неверојатна харанга по фејсбук јавно напаѓајки ги Радмила Шеќеринска, Заев и медиумите кои го рушеа режимот на Грујо и ВМРО-ДПМНЕ.

Погледнете која беда од човек се претворил, која Грчева кој бакрачи, овој е пред неа! Направил дури и легендарна фотка со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицковски за да покаже дека откажува љубов кон СДСМ и јавна поддршка на премиерот Заев, каков кловн, кој бозо каков шапшал … Се разбира откако се изнаслика со кој стигне од СДСМ, сега му остана уште со чистачката на ВМРО-ДПМНЕ да се фотне и да се самоутепа … 😀