(ФОТО) СИРОТ ДИКТАТОР ОЌОРЕ БЕЗ ЦВИКЕРИТЕ ОД 50.000 ЕВРА А И ОСТАРЕ, МУ СЕ ГЛЕДААТ БЕЛИТЕ ВЛАКНА ПОД ФАРБАТА, ЌЕ ГО ВИДИ РАЈА ЌЕ ИМА РЕМЕТ

0
1590

grujo poplava