(Фото) Синот на Сашо Мијалков мисли дека е син на некој ШЕИК: 5 илјади евра за првомајски лумперај во грчка дискотека!?

0
13574

jordan mijalkov

Синот на Сашо Мијалков, Јордан растура лумпува по грчките дискотеки како да е син на некој шеик од арпскиот полуостров. За овој продолжен викенд Јордан, во друштво со синот на Емил Стоименов, Борис, е фатен во една грчка дискотека „PEARL“ , во градот Калитеа (на првиот крак на Халкидики) како нарачува екстра шампањско вино по цена од 1.400 евра!!! И тоа не е се, заедно со луксузниот шампањ, Јордан Мијалков нарачал и 10 Моета кои кај нас чинат по 100 евра, додека пак на овие монденски места цената се движи околу 300 евра по Моет!!!

Лудата забава оваа ноќ го чинела Јордан најмалку 5.000 евра!

Додека македонецот се прашува како да го исхрани гладното семејство, Јордан троши околу 5.000 евра на вечер!

(Дечкото во централниот дел на сликата во црна блуза со кратки ракави е синот на Мијалков, додека синот на Емил Стојменов не е на фотографијата)