(ФОТО) СЕ ПОЈАВИ ФОТО ОД ФИКУСОТ НА ВОДНО, ХОРХЕ ПРВИ И ПОСЛЕДНИ ПАЉУРСКИ КАЈ ШТО ГЛЕДА РАКОМЕТ

0
1442

Се појави фотка од фикусот на Водно, Хорхе Паљурски кај што навива за Македонија

horhe-rakomet

Од фејсбук зидот на Александар Дојранлиев