(ФОТО) СЕ ПОЈАВИ НАЈЛУДОТО И НАЈОТКАЧЕНОТО СЕЛФИ ПРЕД НОВАТА ФОНТАНА НА СКОПЈЕ

0
724

Ние од редакцијата на Народен Глас сметаме дека ова е најидеалното селфи и идеалната фонтана за уредникот на Пулс 24 и новиот директор на државниот архив Филип Петровски :

10743251_10207098676085001_1935970563_n