(ФОТО) СЕ ПОВЕЌЕ КУРВИ ИЗЛЕГУВААТ ПО ПРЕСОВИ: По ГДОМ, се покрена и Македонски Манифест, Тони Маркс е член и на двете, значи ептен надарено курвиче!!!

0
650

Стариот Никовски преку ден е на пресови на Македонски Манифест, пишуве колумни за спас на режимот а навечер гостуе во вести на куртон медиумите. Човекот ептен се труди децата да му останат владини советници на паторот. Тони Маркс е надарена курвештија, го има и во ГДОМ и во Македонски Манифест.

Овде има писатели, новинари, дипломати. Сите седнале на прес и бранат мафија која се аболицираше самата себе. Пу да ви ебам тоа КАЛАШТУРИТЕ БЕДНИ БЕСРАМНИ! Ради вакви изроди сме останале 5 века под турско ропство!!!