(ФОТО) СДСМ: Ако нема застој, каде се работниците?

0
1210

Реакција на СДСМ на реакцијата на Министерството за одбрана:

Ако нема застој во изградбата тогаш каде се работниците на терен и каде е механизацијата?

На фотографиите во прилог може да се види дека денеска, на 17 дена по сликањето на Јолевски и Груевски пред камери, остана само празна ливада со камен темелник, не е обележано дека се работи за градилиште, нема основна инфраструктура како струја, одвод, водовод, пат.
Ова е доказ дека ветената зграда за војниците не се гради, Јолевски и Груевски повторно ги излажаа припадниците на АРМ.
foto2