(ФОТО) СДММ од Велес со герила акција ,,ЗАТВОРЕН ПАЗАР”

0
1565

Ние младите од СДММ-Велес денес направивме герила акција за ветениот а неостварен проект Затворен Пазар кој беше ветен но не и реализиран од страна на Славчо Чадиев, Градоначалник на Општина Велес.
СДММ-Велес е голем расадник на паметни млади кои даваат феноменални идеи, јас се гордеам што сум дел од СДММ-Велес !
П.С. Со ваква младина победата е загарантирана во Велес, затоа што како изјави Премиерот: ,,Младите се двигател и важен фактор за иднината на Македонија”
#ОдимеЈако #СлавчоЧадиев #NeverMore #JoinUs