(ФОТО) Сашо Мијалков го поднови синот Јордан со нов џип Мерцедес

0
4178

12170352_908352675901750_2131732317_n

Срцето на тато кој гордо го носи името на преварантот дедо Јордан Мијалков на подарок од тато Сашо доби ганц нов мерцедес ML џип основна вредност 50 илјади евра , а овој со додатоците 76 илјади евра, објави „Доказ“.

Мечето е скроз ново од салон, ама се збори дека малиот Мијалков бил многу некултурен возач го оставал кај ќе му текне, на зелени површини, на места кај што е забрането паркирање итн.

Инаку е купен пред десетина дена…