(ФОТО) САМО од ВМРО-ДПМНЕ може да се ИЗБРУКААТ ВАКА: Во собрание вмровските ТАСТЕРИ реплицираат со испечатени реплики и контра реплики!!!

0
1940

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и денеска продолжија да ја одолговлекуваат конститутивната седница на која треба да се избере претседател на Собранието.

Говорницата денеска ја „окупираше“ Илија Димовски кој имаше земено збор, а му реплицираат неговите сопартијци.

Објективот на „Фокус“ улови една од пратеничките на ВМРО-ДПМНЕ со спремна реплика испечатена на лист.

ФОТО: Томислав Георгиев

18fbeefb54c0a0653731efb2b1ee0e8c_L