(ФОТО) РУЧЕК ЗА ДВАЈЦА ВО болница во Кавадарци, здравството на Тодоров е пропаднато во ТЕШКИ ГОМНА!

0
2813

Ова е ручек за двајца (дете и мајка) во детското одделение во болницата во Кавадарци.

А министерот (ЌЕ) Никола Тодоров, од кавадаречката болница ЌЕ правел мини ургентен центар!

Горан Белевски, фб пост