(ФОТО) РИКНА Здравството на Тодоров во Демир Хисар, БРЗА ПОМОШ ТРОКИРА ПА ПОТОА ЈА ШЛЕПАА

0
1466

Здравството во Р.Македонија со кое раководи Никола Тодоров е пред невиден колапс, најголем показател за тоа е и оваа фотографија каде возилата на брзата помош во Демир Хисар се шлепаат со помош на возилата од шумската полиција а за тоа штетата ќе ја платат пациентите, некој со своето здравје а некој со живот :

13626974_300265250325775_7112135692575086198_n