(ФОТО) РЕМЕТ НА ДЕНОТ : ГРУЈО, ДИРЕКТОРОТ НА БОЛНИЦАТА ВО ПРИЛЕП И ТОДОРОВ ОТВОРААТ БАЗЕН ОЛ ИНКЛУЗИВ!

0
598

13645236_10208271936850406_9206896853966152499_n