(ФОТО) РЕЖИМСКИТЕ НОВИНАРИ ВЕРНО ГО СЛЕДАТ ГРУЈО, ГРУЈО СО СЕБЕ СИ НОСИ ЦЕЛА СУРИЈА НА КУРТОН МЕДИУМИ, ДРУГИТЕ МЕДИУМИ НЕ ЈА ДОБИВААТ ТОЧНАТА ЛОКАЦИЈА НА ПАСТИРОТ ДА НЕ ПОСТАВАТ НЕЗГОДНИ ПРАШАЊА!

0
834

Кликнете на фотографијата за поголема верзија :
kurtoni