(ФОТО) РЕЖИМОТ СЕ МАЧИ ДА ОРГАНИЗИРА МИТИНГ, АВТОБУСИ ОД ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА СЕ ДОВЛЕЧКАА ВО ОХРИД ПА ГИ СКРИЈА АВТОБУСИТЕ ПО ПАТИШТАТА НАДВОР ОД ОХРИД

0
542

image

image