(ФОТО) Раководителка на Здравствен дом во Прилеп врши притисок на терен на гласачи за одредена политичка партија

0
3255

Раководителка на Здравствен дом во Прилеп врши притисок на терен на гласачи за одредена политичка партија. Случајот е пријавен во МВР, следува разврска.

15357064_10210543136867194_1334438568_n