(ФОТО) ПУКНА ГАФ ОД ФБ ПРОФИЛОТ НА ПРАТЕНИЧКАТА ДАНИЕЛА РАНГЕЛОВА, ТАЛИБАНЕЦ ЗАБОРАВИЛ ДА СЕ ОДЛОГИРА ОД ОФИЦИЈАЛНИОТ ПРОФИЛ НА ПРАТЕНИЧКАТА

0
3191

13501810_1636878369964144_4536660248574479372_n