(ФОТО) ПРОПАГАНДНАТА ФОТОШОП МАШИНЕРИЈА НА ВМРО-ДПМНЕ СО СПУШТЕНИ ГАЌИ: Вмровците со фотошоп пропаганда против брусењето на сонцето од Вергина од шахтите низ државата

0
521

Пропагандата што ја прави ВМРО-ДПМНЕ е фатена со спуштени гаќи, со фотошоп се бори против брусењето на сонцето од Вергина од шахтите низ државата за тоа дека и Грците носат маички за избрусените шахти во Македонија со сонцето на Вергина.