(ФОТО) ПРОПАГАНДАТА НА РЕЖИМОТ Е ВО ТРАНС И ВО ЦРВЕНА ТРЕВОГА : Погледнете како изгледа вечерва порталот Курир ПО ИНТЕРВЈУТО НА БРАНКО!

0
864

kurirbrane