(ФОТО) ПРОНАЈДЕНО Е ИДЕАЛНО МЕСТО ЗА ФРЛАЊЕ НА ТУМОРИ СО ОГРОМНА КИЛАЖА КАКО ОНОЈ ОД 18 КИЛА ПРОНАЈДЕН ВО БЕРЛИН – МАФИЈА НА КОЦКЕСТА МАСА ВО СЕДИШТЕТО НА РЕЖИМОТ, ЗА КОЈА НАЈВЕРОЈАТНО СЕ ЗЕМАЛО МЕРА ОД ГЛАВАТА НА ГРУЈО!!!

0
480

Кликнете на фотографијата за поголема верзија

15974927_366337287071611_4628758350302494645_o