(Фото) Прилепчани во поголем број повторно излегоа на протест против полициската бруталност на Груевски и Јанкуловска

0
1342

protest-protiv-policiska-brutalnost-02 protest-protiv-policiska-brutalnost-04 protest-protiv-policiska-brutalnost-07 protest-protiv-policiska-brutalnost-05

protest-protiv-policiska-brutalnost-06
protest-protiv-policiska-brutalnost-08

 

Фото : 10bez10