(ФОТО) ПРИЛЕПСКИТЕ ЌОСИЊА ПИЗДАТ ЛИ ПИЗДАТ ШТО СЕ ОПОЗИЦИЈА – ИСПИШАНИ НАВРЕДЛИВИ ФАШИСТИЧКО НАЦИСТИЧКИ ГРАФИТИ ЗА ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ ВО ПРИЛЕП

0
2085

Режимот и прилепските ќосиња не спијаат, пиздат ли пиздат од нервоза, посебно од оваа вечер по изјавите на портпаролот на ДУИ Бујар Османи и лидерот на партијата Али Ахмети дека од Понеделник ќе добие Македонија нова влада.

Во Прилеп испишани навредливи графити за членот на извршниот одбор и актуелен пратеник на СДСМ Хари Локвенец.17021415_1615630941780703_2944085901526267382_n