(ФОТО) Прилепските бранители ,,ЗРВО 2001/02″ во Долнени со поддршка за Билал Харишиќ

0
2125

Прилепските бранители од здружението ,,ЗРВО 2001/02″ на вчерашниот собир на СДСМ кој се одржа во општина Долнени дадоа безрезервна поддршка на кандидатот од СДСМ, Билал Харишиќ.

Исто така претседателот на СДСМ, Зоран Заев вчера ги посети граѓаните од населеното место Ропотово во општина Долнени и ја побара нивната подршка за новиот градоначалник на општина Долнени, Билал Каришик во вториот круг од локалните избори.