(ФОТО) ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ ПОКАЖА МНОГУ СИЛНИ ЕМОЦИИ КОН ЛИЦАТА СО ХЕНДИКЕП

0
632

Секој поединец е посебен на свој начин и секој заслужува еднаква шанса и можност за остварување на своите права.

Денеска, на Меѓународниот ден на лицата со попреченост, потсетуваме дека како  се залагаме и работиме на создавањето на еднакво општество за сите.