(ФОТО) ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ ВО ОХРИД ОДМОРА И СЕ ДРУЖИ ПРИВАТНО СО СОРАБОТНИЦИТЕ ОД ВЛАДАТА

0
1044

Премиерот Зоран Заев и министерот за надворешни работи Никола Димитров споделија на социјалните мрежи фотографија од плажа во Охрид.

Димитров на својот профил на „Фејсбук“ на споделената фотографија напиша „Work hard, play hard“.