(ФОТО) ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ПРИРЕДИ ИФТАРСКА ВЕЧЕРА ЗА ПОЛИТИЧАРИТЕ СО ИСЛАМСКА РЕЛИГИЈА

0
541

Премиерот  организираше ифтарска вечера: Да ја негуваме нашата заедница, Република , едно семејство на сложни граѓани од различни вери.