(ФОТО) ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ПРИМЕН НА ЛЕГЕНДАРНАТА ДАУНИНГ СТРИТ 10, ДОМОТ И КАНЦЕЛАРИЈА НА ПРЕМИЕРКАТА ТЕРЕЗА МЕЈ

0
1140

Премиерот Зоран Заев при првиот ден од работната посета во Лондон ја заврши со средба со премиерката Тереза Меј на легендарната Даунинг Стрит бр.10 која е и дом и канцеларија на британската премиерка.

Велика Британија покажа големо внимание за сите шест шефови на влади на земјите од Западен Балкан.