(ФОТО) ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ГИ ПОКАНИ НА ГОСТИ ГЕНЕРАЛОТ СТОЈАНЧЕ АНГЕЛОВ И НЕГОВИТЕ ГЕНЕРАЛИ

0
2491

Генералот Стојанче Ангелов денес оствари средба со премиерот Зоран Заев при што на таа средба присуствуваа и припадници од здружението на воени обврзници ЗРВО од Прилеп. Се спрема љут бој против ВМРО-ДПМНЕ за да се зачува патот на Македонија кон ЕУ и НАТО.