(ФОТО) По нападите од Борјан Јовановски врз Ферид Мухиќ, БОШЊАЦИТЕ ВО ОДБРАНА НА МУХИЌ ГО РАСТУРИЈА БОРЈАН КАКО РАСТУРЕНА САРМА СО СЕ ЛИСЈА И МЕСО!

0
3912

Борјан Јовановски откако непрекинато лае против професорот Ферид Мухиќ бошњаците на Ферид Мухиќ жестоко го нападнаа на неговиот фејсбук профил правејќи го растурена сарма сосе лисја и месо.

14958332_1110555835707177_1303611614_n screenshot_10 screenshot_8 screenshot_9