(ФОТО) ПОКРАЈ РЕВОЛУЦИОНЕРОТ КУЧЕТО БОРКО СЕГА СЕ ПОЈАВИ И КУЧЕ КОНТРАПРОТЕСТАНТ КАЈ КУРТОН ПРОТЕСТАНТИТЕ!

0
1445

da-go-vdomime-borko-kuceto-sto-protestira-02

Неверојатно, покрај кучето револуционер Борко сега се појави и куртон куче протестант на страна на режимот

13178669_10208289699214302_8325342982154008785_n