(ФОТО) ПОБЕДА НА НАТАША ПЕТРОВСКА ВО БИТОЛА, ЖЕНСКА РАКА ГИ ОТЕПА ВМРОВЦИТЕ, БИТОЛЧАНИ СЛАВАТ

0
3665

Во Битола победа на СДСМ и Наташа Петровска наспроти кандидатот од ВМРО-ДПМНЕ, битолчани ја слават веќе победата…готови се вмровците…ништо не ги пере сега освен СЈО!