(ФОТО) ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ МУ ПИСНА СО БАГЕРИ НА СПОМЕНИКОТ ОД ЌОСЕТО ПРЕД ВРХОВЕН СУД И ГО СРАМНИ СО ЗЕМЈАТА ЗАЕДНО СО ПОЛОЖЕНОТО ЦВЕЌЕ НА ТОШО ПЕТРОВ

0
1609

Град Скопје денес го отстранува постаментот од поранешниот споменик на Андон Лазов Јанев – Ќосето пред Судска палата