(ФОТО) ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ : ЗА ДЕСЕТ ДЕНА ГО РЕКОНСТРУИРАВМЕ БУЛЕВАРОТ ,,КРСТЕ МИСИРКОВ”

0
197

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов, на неговиот фејсбук профил објави фотографии од крајната фаза на реконструкцијата на Булеварот „Крсте Мисирков“.