(ФОТО) ПА ОВА Е НЕВЕРОЈАТНО : ЈАПОНЦИТЕ НАПРАВИЛЕ КЛОН ОД НАШИОТ ВИЛИПЧЕ

0
1585

Во Јапонија се појави копија од Филип Петровски, очигледно се под импресија на неговите дипломатски подвизи кои пола завршија со тепачки и болници. Глејте бе колку се исти маме ли му ебам нивно, си личат ко јајце ја најце, ко ист кур да ги правел се, дур имаат и исти подочњаци и фризури.