(ФОТО) ПАТРИОТИТЕ НА ГРУЈО ЦУТАТ ПО ГРЧКИТЕ ПЛАЖИ, ТОДОРОВ ОТКАКО МУ ЕБА МАТЕР НА ЗДРАВСТВОТО СЕГА СИ ГИ ЛАДИ ЈАЈЦАТА ВО ГРЦИЈА НА НЕА ФЛОГИТА!

0
853