(ФОТО) ПАСТИРОТ НАЈДЕ ПОЛОШО ОБЛЕЧЕН ЧОВЕК ОД НЕГО ВО ЗЕМЈАВА: Грујо се сликаше на роденденот на Канал 5 со копијата на Боки 13 -ка, супер Бобо!

0
1565

Grujo-303x540

Вечерва на роденденската забава на канал 5 почесен гостин како и што и прилега на оваа ТВ куќа,беше премиерот Никола Груевски. Имало многумина кои се сликале со него а меѓу нив и пејачот во обид Супер Бобо. Тој на неговиот фејсбук веднаш се пофали дека се сликал со Груевски.

Инаку Супер Бобо проба популарност да стекне имитирајки го Боки 13 но сепак остана негова бледа копија. Подоцна се стави на здрава храна и се фалеше дека успеал да симне 50 тина килограми кои му беа вишок.

На роденденот на Канал 5 премиерот беше во одело но без вратоврска а Супер Бобо во џиш црвено одело со раскопчана кошула за да му се види златниот ланец.