(ФОТО) Пастел на Хипо Пешевски се понашаат како ДРОГИРАНИ КАУБОЈЦИ по скопските улици и БЛОКИРААТ раскрсници!!!

0
2068

Возилата на кафичот ,,Пастел” во сопственост на вицепремиерот Пешевски такозвани Хипо во опозициските бомби на раскрсниците во Скопје се понашаат како дрогирани каубојци, се дивжат кај стигнат и застануваат каде ќе им текне на раскрсници.

Погледнете го ова дилетантско и раскалашено однесување по раскрсниците на возилата превозници на Хиповиот кафич ,,Пастел”.

15127394_350861828608675_143154477_o 15052011_350861818608676_346904375_o

Извор : Доказ