ФОТО ПАПАРАЦИ: Сирот Грујче, поканет во италијанска амбасада по повод независноста, никој не се поздрави со него

0
1875

Сирот Грујче, поканет во италијанска амбасада по повод независноста, никој не се поздрави со него