ФОТО ПАПАРАЦИ: Министерот Никола Димитров од Брисел за Скопје патува со Визер, чека ред како и сите со карта од економска гласа

0
1201

Денес бев пријатно изненаден кога чекајки го авионот за Скопје на аеродромот во Брисел пристигна министерот за надворешни работи – господинот Nikola Dimitrov. Секоја чест штом државните пари ги трошите во нискобуџетните летови на WIZZAIR и не ви претставува проблем да бидете нормален граѓанин. Уште повеќе ме израдува фактот дека воопшто немаше купено приоритетна карта за влез во авионот туку како и секој обичен патник си чекаше во редицата за влез во авионот. Само вака ќе успееме да бидеме подобра Македонија. Горд сум што токму вие господине Никола Димитров сте министер за надворешни работи…

Фејсбук статус на Рудолф Најдовски