(ФОТО) ОЧАЕН ТЕАТАР ПРЕД ОЈО, МРСНИ ХИЕНИ И МЕЧКИ МАСКИРАНИ ВО ОВЦИ БЛЕЕЈА И ВИЕЈА КОМИЧНО ГЛУМЕЈЌИ ЖРТВИ НА ИЗМИСЛЕН РЕЖИМ КОЈ НЕ ПОСТОИ- „Уапсен“ микрофон пред Обвинителство

0
845

Колеги новинари и пријатели денеска се собраа на протест како поддршка за новинарот на „Инфомакс“, Александар Митовски.

Против него е поднесено обвинение за објавување на материјали за случајот „Рекет“.

„Уапсен“ микрофон со лисици и „заробена“ новинарска облека денеска беа донесени пред Обвинителството, како знак за поддршка на медиумите.