(ФОТО) Осмомартовски марш на СДСМ во Охрид

0
425

Во Охрид, по повод меѓународниот ден на жената, 8-ми март, денеска се одржува традиционален осмомартовски марш под мотото „Ти си ТАА промена – Заедно за Македонија!“

Дел од маршот е и лидерот на СДСМ, Зоран Заев.

Еве дел од атмосферата

12804299_881017545351834_1633803018_n 12825687_881019445351644_1271715446_n-670x377