(ФОТО) ОНОЈ ВО ПРИЛЕП ШТО ВЛЕТУВА СО ХИЛТИ ПО ОПОЗИЦИСКИ КАФИЧИ ВО БОМБИТЕ НА ЗАЕВ И ОНОЈ ПРАТЕНИК МЕНИЦА ШТО ЈА ИЗГЛАСА АМНЕСТИЈАТА ЗА ХАШКИТЕ СЛУЧАИ ВО СОБРАНИЕ ШПАРТААТ ПО ФИРМИ ЗА ПРЕДИЗБОРЕН ПОТКУП!!! САМО НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ВО ТОРБИЧКАТА НА ФОТОГРАФИЈАТА НОСАТ ЕВРИЊА ИЛИ ХИЛТИ!!!

0
2334

Прилепскиот пратеник меница од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Димитар Стевананџија кој е еден од главните виновни режимски пратеник меници во собранието кој ја изгласа срамната амнестија на хашките случаи и градоначалникот Марјан Ристески, оној кој во бомбите на Заев влегува со хилти по опозициски кафичи шпартаат во предизборен лов на фирми, на фотографијата во посета нафирмата “ПОЛИМЕРИ ПЛАСТ”. Само не се знае во тоа торбичката режимска дали носат хилти или евриња.

15195852_1172306242805738_3308845490821268991_oscreenshot_16