(ФОТО) ОНА КОГА ЌЕ СНЕМА ВОДА КОГА СО УБИСТВО ЈА “БРАНАТ” МАЌЕДОЊА

0
1009

Она кога ќе снема вода и кога со убиство ќе ја “браниш” Македонија.