ФОТО ОД ВЧЕРАШНИОТ МИТИНГ: ОВИЕ СЛЕДНИОТ МИТИНГ ЌЕ ГО ПРАВАТ ВО ДВОРОТ ВО ЗАТВОРОТ ИДРИЗОВО!

0
1673

Новото лице на ВМРО-ДПМНЕ