(ФОТО) ОВА Е ФОТОГРАФИЈАТА КОЈА ГИ ОСВОИ СРЦАТА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ , слика која ќе ви го стопли срцето

0
1407

bezdomnik1

Не помага и не подарува кој има пари туку кој има душа….гласи еден коментар на фејсбук на оваа фотографија која ја покажува неверојатно чувствителен момент – солзи на бездомникот кој во моментот на подарокот добива пар нови патики.

Оваа фотографија досега собрала преку 12.000 лајкови и ги освои срцата на милиони корисници на социјалните мрежи.