(ФОТО) ОВА Е ВРВОТ НА АКТИВНОСТИТЕ НА БИТОЛЧАНИ, МАЈКАТА МУ ЈА РАСПЛАКАА НА КРИМИНАЛЕЦОТ ВЛАДИМИР ТАЛЕВСКИ – ДВОЈЧЕ

0
424

13260173_10209603603157381_953093597744043629_n